Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hír táborfalvi katonai gyakorl
  2009-03-03 12:19:55, kedd
 
   
  Mint ismeretes, az amerikai katonaság éveken keresztül használta a táborfalvai laktanyát, a környéken gyakorlatozott, és használta Európa legnagyobb lőterét, a Bakony déli vonulatain (Hajmáskér). Nem csak amerikaiak, hanem hollandok is voltak korábban Táborfalván, de az utóbbiak kivonása már befejeződött.


Megkezdődött az amerikai katonaság kitelepítése is, elmondások szerint elhagyják az országot. Helyettük Izraelből érkeznek katonák, olyanok, akik egy szót sem tudnak magyarul. A hírek szerint repülővel érkeznek csoportokban, sokan családostól, leginkább Ferihegyre. (Ezt ferihegyi dolgozók is alátámasztották, ezt valószínűsíti a múlt pénteki terrorelhárító gyakorlat izraeli speciális alakulat részvételével.) Innen teherautók és terepjárók szállítják őket Táborfalvára. Jelenleg 300 katona már Táborfalván van, többen családostól. Angolul beszélnek a helyiekkel, de egymás közt nem (kérdéses, milyen nyelven beszélnek, 2006-ban sem ismerték fel a verőlegények beszédét!). Nem erősítették meg, hogy a Táborfalván állomásozó egység valóban izraeli katonákból állna.

Táborfalván található a 2. sz. harcanyagraktár. Itt hivatalosan - összesen két objektumban - csak a Magyar Honvédségben rendszeresített rakétákat őrzik. Régebben a 104/6 légvédelmi rakéta osztály (MN3372) szolgált Táborfalván. A raktárbázis modernek mondható, az egyik objektuma az 1970-80-as években épült. A Budapest-Kecskemét vasúti fővonalról közvetlen mellékvágány vezet be a laktanyába. A hadianyaggyár elkerülte a felszámolást.

Változások:

Megkezdték a laktanya új kerítésrendszerének az építését, az erődítéseket, őrtornyokat megerősítik, modernizálják.
A hadianyaggyár fokozatosan a beérkező izraeli erők felügyelete alá kerül.
A táborfalvi objektum felügyeletét hosszú évek óta külföldiekre bízzák. A területre belépő magyar civilek és katonák is csak kísérettel járhatnak az elzárt területen. Közülük többen láttak radioaktív jellel ellátott rakéta és egyéb szállító járműveket. (Ez kérdéses, mivel rengeteg jelet használnak a különböző veszélyes anyagokra, amit ha nem ismer valaki, könnyen összetévesztheti őket.)
Egy neve elhallgatását kérő dolgozó azt nyilatkozta, hogy a rakétasilók léteznek, de üresek. Ennek ellent mond az-az információ, mely szerint négyezer főre akarják majd felduzzasztani a tervezett 1000 fős létszámot, ami már igen komoly izraeli haderő lenne Magyarországon.
Következtetések:

1. Mi lehet üres silókban olyan fontos, hogy majd 1000 fős idegen haderőnek kell őriznie? Őrzésüket azért nem bízzák a magyarokra, mert a politikai vezetés nem bízik meg a magyar katonákban. Üres silókat nem kell ekkora erőkkel védeni, s főleg nem kell izraeli katonákra bízni.
2. Abban az esetben, ha a hírek igazak, és a silók valóban léteznek, és ne adja Isten, de töltve is vannak, akkor Magyarország kiemelt célponttá válik az orosz katonai atom-potenciál számára!

3. Titokban akarják tartani, hogy a külföldi befektetők védelmére, katonai egységeket állomásoztatnak a politikailag (és gazdaságilag) instabillá vált Magyarországon, és az izraeli-amerikai érdekeket kiszolgálva atomlétesítmény(eke)t tartanak fent hazánkban. Tisztában
vannak vele, hogy a civilként ideszivárgó zsidó őrző-védők már nem fogják tudni megvédeni őket.

4. Várható, hogy a jelenlegi kormány a szinte biztos nyári választási vereség (akár EU parlamenti, akár előrehozott választások) miatt szigorításokra - amely akár a szükségállapot bevezetéséig elmehet - készül. Ez újabb elégedetlenséget szül, s így kialakul, vagy kialakult egy circulus vitiosus. Így szükség lehet a várható március 15-i zavargások után a megbízhatatlan Honvédség, s a részben megbízható Rendőrség sakkban tartására.

5. Amennyiben a fentiek igazak, ld. Btk. 144. § 1-3. bek.

Értékelés:

Az információ helyi lakosok elmondásán alapul, így ennek elsősorban figyelemfelkeltő értéke van. Alátámasztja viszont az eddigi trend, az izraeli állampolgárok betelepítése Magyarországba (Nyírség, Balatonaliga, Budapest, Békéscsaba, Győr, stb.), eddigi beavatkozásaik az ország belső rendjébe (2002, 2006 választások, budapesti önkormányzati választások, stb.), a közel-keleti tőke térnyerése hazánkban, az ország demilitarizálása, a rendőrség ellehetetlenítése, következményesen a szervezett bűnözés előretörése, valamint legújabban a cigányok és magyarok egymásra uszítása. A rakétasilók kérdése e tekintetben másodlagos, mivel nagyobb méretű fegyveres konfliktus a térségben nem várható, s az esetleges atomtöltetek sem jelentenek közvetlen fenyegetést. Komoly fenyegetést jelent viszont az ország belsejében állomásozó, jól képzett, kiválóan felszerelt és valószínűleg harcedzett idegen katonaság, mely pusztán jelenlétével is az ország bel és külpolitikáját jelentősen befolyásolhatja.



Forrás:Posta Imre www.postaimre.com


Üdvözlettel: Fliszár Zoltán

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összetévesztheti, elégedetlenséget, figyelemfelkeltő, demilitarizálása, következményesen, állomásoztatnak, rendszeresített, alátámasztották, harcanyagraktár, befolyásolhatja, atomlétesítmény, következtetések, magyarországba, beavatkozásaik, terrorelhárító, gyakorlatozott, megbízhatatlan, felduzzasztani, magyarországon, szigorításokra, részvételével, valószínűsíti, elhallgatását, modernizálják, önkormányzati, hadianyaggyár, állampolgárok, felszámolást, balatonaliga, jelenlétével, erődítéseket, bevezetéséig, alátámasztja, mellékvágány, honvédségben, táborfalvára, amerikai katonaság, táborfalvai laktanyát, környéken gyakorlatozott, utóbbiak kivonása, hírek szerint, múlt pénteki, verőlegények beszédét, raktárbázis modernek, egyik objektuma, 1970-80-as években, hadianyaggyár elkerü, hadianyaggyár fokozatosan, beérkező izraeli, táborfalvi objektum, elzárt terü, neve elhallgatását, Magyar Honvédségben, Posta Imre, Fliszár Zoltán,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
802 esztendeje, 1222. április ...  Ünnepelj csak  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Naplemente  György napra  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Szent György nap  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Minden szülő a lényével nevel.  György napra  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  Tehetségtelen gyerek nincs.  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  A Gömb  Tehetségtelen gyerek nincs.  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  A fák lelke  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Föld napja április 22  Ez a jó az alvásban.  Messziről jött ember  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  próbáljuk ki az őszinteséget  Jó éjt  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Miért nem menti meg Jézus...  Idézetek a barátságról  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam Krisztinától  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Különös! 
Bejegyzés Címkék
amerikai katonaság, táborfalvai laktanyát, környéken gyakorlatozott, utóbbiak kivonása, hírek szerint, múlt pénteki, verőlegények beszédét, raktárbázis modernek, egyik objektuma, 1970-80-as években, hadianyaggyár elkeru&#776, hadianyaggyár fokozatosan, beérkező izraeli, táborfalvi objektum, elzárt teru&#776, neve elhallgatását, rakétasilók léteznek, tervezett 1000, politikai vezetés, magyar katonákban, hírek igazak, silók valóban, orosz katonai, izraeli-amerikai érdekeket, civilként ideszivárgó, jelenlegi kormány, szinte biztos, circulus vitiosus, várható március, megbízhatatlan Honvédség, részben megbízható, fentiek igazak, információ helyi, eddigi trend, izraeli állampolgárok, ország belső, közel-keleti tőke, ország demilitarizálása, rendőrség ellehetetlenítése, szervezett bűnözés, rakétasilók kérdése, esetleges atomtöltetek, ország belsejében, összetévesztheti, elégedetlenséget, figyelemfelkeltő, demilitarizálása, következményesen, állomásoztatnak, rendszeresített, alátámasztották, harcanyagraktár, befolyásolhatja, atomlétesítmény, következtetések, magyarországba, beavatkozásaik, terrorelhárító, gyakorlatozott, megbízhatatlan, felduzzasztani, magyarországon, szigorításokra, részvételével, valószínűsíti, elhallgatását, modernizálják, önkormányzati, hadianyaggyár, állampolgárok, felszámolást, balatonaliga, jelenlétével, erődítéseket, bevezetéséig, alátámasztja, mellékvágány, honvédségben, táborfalvára, atomtöltetek, verőlegények, csoportokban, lpolitikáját, valószínűleg, betelepítése, befejeződött, kitelepítése, gazdaságilag, megkezdődött, politikailag, magyarország, előretörése, táborfalván, ideszivárgó, erősítették, kiszolgálva, tekintetben, rakétasilók, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1484
  • e Hét: 6992
  • e Hónap: 15596
  • e Év: 51537
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.